Sportski Klub Meridiana » Program USA

Program USA

Sportski klub “Meridiana”, omogućava svojim članovima teniske i fudbalske, sportske stipendije, u srednjim školama i univerzitetima u Sjedinjenim Američkim Državama. Cilj programa jeste nastavak pravilnog razvijanja naših članova, kako u sportskom, tako i u akademskom smislu. Ukoliko član kroz razvoj u meridiani nije ispunio uslove da postane profesionalni sportista, meridiana mu pruža opciju daljeg razvijanja u fantastičnim uslovima kakve pruža amerika.

Osnivač i pokretač ovog perspektivnog programa je direktor meridiane, Gospodin Čović Milan, koji je i sam prošao iskustvo školovanja u americi, i usko je povezan saradnik agencije PRO FUTURO SPORTS iz Beograda koja je najveća agencija za skauting i dodeljivanje sportskih stipendija u istočnoj evropi.

Uslovi koji treba da se ispune, kako bi sportista bio u mogućnosti da ode na školovanje u SAD su pre svega : ispunjavanje kako birokratskih, finansijskih, akademskih i najbitnije sportskih uslova i mogućnosti.

U svetu profesionalnog sporta uvek postoji velika neizvesnost. Meridiana pruža ono najbolje – ŽIVOTNU PERSPEKTIVU MLADIM LJUDIMA, da pobede, kako na sportskim igralištima, tako i u drugim sferama privatnog života. Vrhunski sportista se postaje radom i poštenjem, a vrhunski čovek se postaje uz MERIDIANU.

Sportski pozdrav…